субота, 7 листопада 2015 р.

Як правильно розпланувати кухонний простір?

      Саме таке запитання звучить одним з перших при виборі кухонного гарнітуру у меблевому салоні. У пошуках максимально підходящих рішень клієнти починають хаотично гортати сторінки магазинних каталогів виробників меблів, приміряються до виставкових взірців, намагаючись намалювати в своїй уяві, як може виглядати кухня своєї мрії. Це уже потім буде вибір кольорів, стилів, виробників, моделі відповідної цінової категорії, та спершу хочеться уявити, як максимально корисно і красиво заповнити кухонними секціями відведений для цього простір.    
 Звичайно, можна звернутись до спеціаліста з проектування кухонь, та насправді відносно просту, попередню схему кухонного гарнітуру можна намалювати і самому, знаючи загальний метраж однієї (для лінійного) чи двох стін (для кутового варіанту), а також орієнтовний набір вбудовуваної побутової техніки (варильна поверхня, духовка, витяжка, мийка, хододильник), що має максимально гармонійно вписатись у вибраний комплект кухонних меблів.
Ось кілька варіантів базових конструкцій з найбільш типовими розмірами кухонних секцій.
Cеред вказаних схем немає найбільш ексклюзивних дизайнерських варіантів. Та навіть маючи за основу один із вище перелічених варіантів можна створити саме свою, відносно просту і водночас функціональну конструкцію кухонного гарнітуру, додавши чи змінивши якийсь із елементів, просто домалювавши їх олівцем на попередньо роздрукованій картинці.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Вибираємо мийку

Насправді, найбільше часу на кухні, кожній господині доводиться проводити не за варильною поверхнею, а за мийкою, навіть якщо кухонний гар...